2106657570 ΚΟΡΥΤΣΑΣ 5, Γλυκά Νερά angelapapoutsi87@gmail.com
Search Close

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

 

Οι παιδικοί σταθμοί μας Μικροί Κύριοι & Μικρές Κυρίες λειτουργούν από το 2007 στα Γλυκά Νερά Αττικής, σε ένα ήσυχο περιβάλλον, και έχουν ως στόχο να βάλουν τα σωστά θεμέλια σε παιδιά προσχολικής ηλικίας. Σας βεβαιώνουμε ότι το παιδί σας θα έχει ένα εύρως εμπειριών που θα καλεστεί να μάθει ώστε να έρθει πιο κοντά στην επιτυχία , στις σωστές αποφάσεις αλλά και στην απόκτηση μεγάλων ικανοτήτων για το μέλλον του.Η προσχολική μάθηση προσεγγίζετε καθημερινά μέσα από το ομαδικό παιχνίδι, το τραγούδι αλλά και από τις πρακτικές ασκήσεις όπως είναι η ζωγραφική , η γραφή κ.α.

Γνωρίζουμε καλά πως η προσχολική περίοδος θεωρείται περίοδος έντονης διανοητικής και γλωσσικής ανάπτυξης, κατά την διάρκεια της  οποίας τα παιδιά κατανοούν και δημιουργούν σύμβολα για την γνώση και την γραφή.

 


Το προγραμμα μας έχει σχεδιαστεί με μεγάλη προσοχή και σκέψη για το καλύτερο μέλλον του εκάστοτε παιδιού. Τα παιδιά θα προετοιμαστούν κατάλληλα για την ομαλή τους μετάβαση στο νηπιαγωγείο.
Δική μας αξία είναι η στοργή , η ειλικρίνεια και η ευθύνη ενώ δεσμευόμαστε να δημιουργήσουμε παιδιά που αντικατοπτρίζουν αυτές τις αξίες.

 

Η κοινωνικοποιήση που προσφέρουμε οταν τα παιδια έρθουν στο σχολειο μας μαζί με το ζεστο και οικογενεικό περιβάλλον  ειναι μια αγκαλιά προς τα παιδια μετά απο την δική σας ! Είναι το βήμα που θα τα βοηθήσει να αναπτύξουν τις δεξιότητες και τις ικανότητες που απαιτούνται για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τις προκλήσεις και τις απαιτήσεις τις σύγχρονης κοινωνίας .

 

 

 

 

 

Δημιουργική δραστηριότητα παιδιών, Δημιουργικά προγράμματα, Πρότυπος παιδικός σταθμός Γλυκά Νερά Αττική, Μικροί Κύριοι και Μικρές Κυρίες, Εκπαιδευτικές εκδρομές, Σχολικά λεωφορεία, Ασφαλές περιβάλλον, Παιδαγωγικό πλαίσιο, Πρότυπος σταθμός, Παιδικός σταθμός Αττική, Παιδικός σταθμός Αθήνα.