2106657570 ΚΟΡΥΤΣΑΣ 5, Γλυκά Νερά angelapapoutsi87@gmail.com

ΠΑΡΟΧΕΣ

 

  Εκμάθηση Αγγλικών:
Έχουμε εντάξει καθημερινά στο πρόγραμμά μας τη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας στο νηπιακό τμήμα, η οποία γίνεται από καθηγήτρια Αγγλικών με ξενόγλωσσο βιβλίο Αγγλικών βασισμένο στο ετήσιο πρόγραμμα της Αγγλικής γλώσσας, το οποίο συνδέεται με τις μαθησιακές περιοχές του νηπιαγωγείου και εφαρμόζονται μέσα από τον διαδραστικό πίνακα, το παιχνίδι, το τραγούδι και την κίνηση.

Τα παιδιά εξοικειώνονται με τους νέους ήχους κι έννοιες, μαθαίνουν λέξεις και εκφράσεις μέσα από πλούσιο παιδαγωγικό υλικό.

Είναι αποδεδειγμένο ότι για τα παιδιά που έχουν επαφή με μια ξένη γλώσσα από μικρή ηλικία, η μετέπειτα εκμάθηση της γλώσσας γίνεται με πολύ γρήγορους και εύκολους ρυθμούς.

  Μαθήματα μέσω διαδικτύου

  Οργανωμένο & ασφαλές περιβάλλον

  Δημιουργικές δραστηριότητες για τα παιδιά:
όπως η ζωγραφική, οι χειροτεχνίες, το κουκλοθέατρο, το ομαδικό παιχνίδι, το τραγούδι, το θέατρο σκιών κ.α.

  Υγιεινή διατροφή :
Η ισορροπημένη ανάπτυξη των παιδιών και η ανάγκη της παιδικής ηλικίας για σωστή διατροφή, με γνώμονα την ποιότητα στα καθημερινά μας γεύματα, δημιουργεί την ανάγκη να παρέχουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες.

  Η μεταφορά των παιδιών γίνεται με ασφάλεια από συνοδούς παιδαγωγούς και σύγχρονο σχολικό λεωφορείο.

  Καθαριότητα & Υγιεινή :
Στην καθημερινότητα των παιδιών, λαμβάνονται σχολαστικά τα απαραίτητα μέτρα για την υγιεινή τους.

  Εκδρομές & εκπαιδευτικές επισκέψεις

  Εορταστικές εκδηλώσεις
Τα Αποκριάτικα πάρτι, Η Καλοκαιρινή Γιορτή, Η Χριστουγεννιάτικη Παράσταση, όπως και οι επετειακές εκδηλώσεις της  28ης  Οκτωβρίου &  της 25η Μαρτίου φέρνουν σε επαφή τα παιδιά με την ιστορική και θρησκευτική ζωή του τόπου μας, οι γιορτές τα ψυχαγωγούν και συγχρόνως τους γνωρίζουν κάθε μορφή τέχνης, ενώ τέλος τους δίνουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τα ήθη, τα έθιμα  και τις παραδόσεις του λαού μας.

  Ενημερωτικές & συμβουλευτικές συναντήσεις

  Διάφορα προγράμματα γυμναστικής:


 

  Μουσικοκινητική
Το πρόγραμμα της Μουσικοκινητικής πραγματοποιείται υπό την έγκριση του Ε.Σ.Μ.Α (Ελληνικός Σύλλογος Μουσικοκινητικής Αγωγής)

Το σύστημα μουσικοκινητικής αγωγής ORFF έχει δομηθεί με σκοπό να μυήσει τα παιδιά στον κόσμο της μουσικής βιωματικά, μέσα από την καλλιέργεια της κινητικότητας, την ανάπτυξη της εκφραστικότητας του σώματος, τη συσχέτιση της μουσικής με τη λογοτεχνία και την παράδοση, μέσα από τον αυτοσχεδιασμό όπου σπουδαία θέση κατέχει ο λόγος, η κίνηση και η μουσική.
Διδάσκεται από ειδικευμένη καθηγήτρια, με ένα πολύ ευχάριστο και παιδαγωγικό τρόπο, που ευαισθητοποιεί μουσικά και καλλιεργεί τις φωνητικές δυνατότητες των παιδιών  

 

  Παιδοψυχολόγος
Πραγματοποιούνται συνεδρίες ανά μήνα

  Οδοντίατρος
Οδοντιατρικός έλεγχος μια φορά τον χρόνο

  Χώρος ανάρρωσης

  Καλοκαιρινό camp (ρωτήστε μας για να μάθετε περισσότερα)


Ωράριο λειτουργίας: καθημερινά 7:30 με 17:00
 


Ελάτε να δείτε τους χώρους μας και να μιλήσουμε για την όμορφη καθημερινότητα μας στους σταθμούς!
Ο πρώτος παιδικός σταθμός μας βρίσκεται στην οδό Άννης Μαρίας 43.
Ο δεύτερος παιδικός σταθμός μας βρίσκεται στην οδό Κορυτσάς 5.

Σας περιμένουμε!

 

 

 

Δημιουργική δραστηριότητα παιδιών, Δημιουργικά προγράμματα, Πρότυπος παιδικός σταθμός Γλυκά Νερά Αττική, Μικροί Κύριοι και Μικρές Κυρίες, Εκπαιδευτικές εκδρομές, Σχολικά λεωφορεία, Ασφαλές περιβάλλον, Παιδαγωγικό πλαίσιο, Πρότυπος σταθμός, Παιδικός σταθμός Αττική, Παιδικός σταθμός Αθήνα.